Switching to Fixed Texel Size destroyed the textures, can't go back to defaults

Comments

4 comments

  • Avatar
    Assaf Bezalel
    This is a possible bug, because I just opened a totally different project
    with a textured mesh already (so this project is saved way before I changed any settings)
    The mesh in it is already unwrapped and textured but still, when I export it I get like the texture in the right side
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Götz Echtenacher

    Is that with the new version?

    How about one of you creating a bug report then?  :-)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Assaf Bezalel

    Well it's only one of me here :)
    anyway I am not sure it's a bug, I don't know. no devs here or in facebook answering.
    and yes, I am using the latest RC build

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Götz Echtenacher

    Hi Assaf,

    that's two already and I've never seen anything like it before. Normally, with low usage of a texture file all the unwrapped triangles are along on edge and the rest is some weird gutter colour - never a perfect square and the rest white!

    Plus it occurred shortly after a new release. Or at least I thought there was a new one since the Program told me on startup. The link provided with release notes says otherwise though. Oh well...

    Give the Devs another day or so, but again, I think chances are higher in bug reports...  ;-)

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.