Exporting Textured and Colored Mesh - feature not implemented Error

Answered

Comments

3 comments

  • Avatar
    Emil Danut Mihaila

    Alright...
    So I tried again, just by sending the mesh out, uving and reprojecting in Zbrush, reimporting and projecting the texture (just color).
    Everything works until I need to export when eventually, I get the same message.
    Do I have something wrong in my settings?
    Here is a screenshot with what I have:

    In addition, is there a way to restore default settings? Maybe I changed something and this is why it's happening but I m not sure how I would go back to the initial settings.
    I know by default the image format is PNG and I changed it to TIFF but I don't see how that would be a problem.

    EDIT: and here are the settings for the ''Reproject model texture''

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Emil Danut Mihaila

    Just one bit of additional info, in case some1 will eventually have a look of this thread, I also tried to export ''Just textures'' but that didn't do anything.. It just poped the same message as showed above

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rafa CR

    Hello, 

    Thank you for reporting the issue. This is a bug, and we will have to fix it. 

    It is not possible to export reprojected textures, normal and displacement maps when setting - Export to single texture - is set to - YES. As workaround please change it to NO. Then you should be able export the textures.   

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.