Comments

4 comments

  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi Jandira,

                   this could be a bug, after trying colorize, do your vertices change to the right colors? What kind of inputs are you using? Did your reconstruction complete successfully?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    shveddy

    I’m having exactly the same issue. I had a successful reconstruction, and as best as I can tell all of the necessary components are there, but rather than getting the usual grey sparse point cloud representing the mesh I get this bright green point cloud. 

    I don’t particularly care about the color, but I’m also running into huge problems simplifying my mesh or repairing any topographical defects. It just crashes every time I run either of those operations — I’m not sure whether or not the green color and the crashes are related, but they are both happening for the first time at the same time, so perhaps there’s something there. 

    I’m currently coloring the vertices to see if that makes a difference, but I really wish there was more info out there about this error. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi shveddy,

    would it be possible to have a look at your project? You can contact us support@capturingreality.com

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    shveddy

    How would we do that? I think the project is currently sitting at around 180 gigs of data after emptying the cache.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.