Export your creation. There is a problem. Project does not contain all inputs!?

Comments

5 comments

  • Avatar
    Ondrej Trhan CR

    Hi Tuningflex,

    what version of RealityCapture do you have? (PPI, ENT)

    Did you moved the images to other folder? You can check the used folder in project here:

    Please right-click on your RealityCapture project (.rcproj) and view it in an application like notepad c++ to easily navigate through it (it´s an XML file).
    Please verify that every image that is in the file corresponds to the actual image and path on the hard drive and any of these images is not corrupted (even a preview of one image can be all green/black/pink)

    Then please try to remove cache and make it like a clean install:
    1. removing cache (navigate to your cache location and remove the cache folder) If you are using a system cache it will be in the C:\Users\"User"\AppData\Local\Temp      and there search for RealityCapture, RealityCapture1, RealityCapture2. RealityCapture3 folders
    2. Please try to "make it like a clean install" (this will reset your settings to default in the process):
    In order to do that:
    - Shift + Double LeftMouseClick on RealityCapture icon
    - From drop-down select make it like a clean install and press ok
    - Then try again

    Have you tried to export the PPI license file by clicking on "input licenses" in the workflow tab of RealityCapture, closing the project, opening it again, and drag and dropping the PPI license file back to the application?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tuningflex

    Hi Ondrej,

    thanks for your fast anwer. I have tried all of your suggestions a few times but without any success.

    I am using a PPI license. Meanwhile with your new beta "tarasque" - but the project was created with an earlier version. And with this earlier version were starting the problems. But with tarasque it's the same. I hoped it would help to update but it does not.

    I have also re-created "fresh" JPEG files under the exact same file names as from the beginning from Lightroom. RC accept them but if I want to export, the samme error appears.

    I also cannot export the license file from "input licenses" - it gives me also this error message "there is a problem".

    The thing is that I would like to license the project but I cannot. If I click on "Export" than the first message says as usual: "Creating a digital signature for each input"... this takes about 2 till 5 minutes from 0 to 100 %. After 100 %, the "problem" -message appears every time. Could it be that the reason is here to find? I am really very sure that all my inputs are uncompromisingly complete and unchanged and valid from the beginning to now.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ondrej Trhan CR

    Hi,

    if you recreated new JPEG files, these are consider as new ones, so this could be the reason, why you've got this issue. If you are working with PPI, you couldn't change the inputs anyhow. Then it is consider as a new image, which is not licensed.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tuningflex

    Ondrej, I did this only as a test AFTER I was posting here. Because I have nothing left to lose. The problem exists from the very first try to export with all original unchanged images files.
    Please believe me: I have never touched anything. Right now I try a bit around because I think it could not become worst than it is.
    Meanwhile I am very desperate. Is there any way you can take a look in my project?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ondrej Trhan CR

    Can you please contact us on our support mail? support@capturingreality.com

    There we give you next instructions.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.