Project not saving

Comments

12 comments

  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi,

    What issue did you have with the payment system?, did you manage to buy credits? or did you have difficulty licensing the inputs.

    do you still have all of the images for the project you are openning?

    Pease can you give repro steps for not being able to make a fresh project?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alhοοn

    I had an existing project that I tried to license and extract the 3d model but it came up with an error but does really matter as I have a new computer so want to redo them anyway.

    So on the new computer I open RC add images and with in a minute or so it comes up with an error saying it can't save. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi,

    Please try to clear the cache manually as described here, and launch the application whilst holding down shift, and you should see the following options:

    Then select “make like a clean install”

    then give it another try.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alhοοn

    Just tried that added photos and tried to save straight away and got the same error.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi,

    do you have any other photo sets you can try? Are you using any networked drives? or is everything coming straight from the standard system drive?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alhοοn

    Hi Wallace,

    Photos and RC were installed on my second drive so I have reinstalled RC on main drive moved the images over, still get the error. Download your sample Gingy photos same issue. If I try to align the Gingy images I also get an error and if I try the Wizard is says I need geo-reference to continue.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi,

    please can you post a screenshot of the error?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alhοοn

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Wallace Wainhouse CR

    Hi,

    please try to remove the ' from the save path

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alhοοn

    Removed ' still get the error

    I have tried 5 older projects of different names and made 3 new one but still get the error.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ChrisAmm00

    Same problem here.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alhοοn

    I finally got it working.

    It was the Epic login once I switch the License to anonymous everything works again

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.